Hovězí maso se zeleným pepřem a ananasem
30 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 600gramůHovězí maso zadní
- 5lžicOlej slunečnicový
- 120gramůKompot ananasový
- 2lžícePetržel - nať
- 50gramůNakládaný zelený pepř
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
289 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
15 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
324 mg
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Ananasový kompot scedíme, šťávu zachytíme. Petrželovou nať omyjeme a drobně pokrájíme.
- 2Omyté a osušené maso nakrájíme na kostky přibližně 2x2 cm velké.
- 3Ve woku rozpálíme olej a za stálého míchání na něm maso zprudka restujeme 4 minuty. Pak k masu přidáme scezený nakládaný zelený pepř a ananas a vše dusíme pod pokličkou další 3 minuty. Ochutíme třemi lžícemi ananasové šťávy a osolíme.
- 4Maso se zeleným pepřem podáváme posypané připravenou petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.