Hovězí maso se zeleným pepřem a ananasem

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
289 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
15 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
324 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ananasový kompot scedíme, šťávu zachytíme. Petrželovou nať omyjeme a drobně pokrájíme.
  • 2
    Omyté a osušené maso nakrájíme na kostky přibližně 2x2 cm velké.
  • 3
    Ve woku rozpálíme olej a za stálého míchání na něm maso zprudka restujeme 4 minuty. Pak k masu přidáme scezený nakládaný zelený pepř a ananas a vše dusíme pod pokličkou další 3 minuty. Ochutíme třemi lžícemi ananasové šťávy a osolíme.
  • 4
    Maso se zeleným pepřem podáváme posypané připravenou petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.