Hovězí maso v dušeném zelí

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
280 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
11 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
8 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kousky, osolíme a podusíme ve vlastní šťávě.
  • 2
    V jiném kastrolu osmahneme na oleji oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přidáme omyté, nahrubo rozkrájené zelí, rajčatový protlak, sůl, pepř a kmín. Zalijeme vodou a dusíme, až zelí změkne.
  • 3
    Potom k zelí přidáme maso i se šťávou, necháme přejít varem.
  • 4
    Před podáváním přidáme do pokrmu citronovou šťávu a nakrájenou pažitku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.