Hovězí maso v kořeněné směsi

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
11 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na hranolky a smažíme za stálého míchání na oleji, až se šťáva vydusí. Zaprášíme moukou, přisypeme mletou papriku, znovu osmahneme a podlijeme trochou vody. Osolíme a dusíme do poloměkka.
  • 2
    Potom k masu přidáme kečup, nadrobno pokrájené feferonky, pepř, dusíme do měkka.
  • 3
    Do hotového pokrmu vmícháme na kostičky rozkrájenou okurku a jemně krájenou cibuli, ještě 5 minut podusíme.
  • 4
    Podáváme s dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.