Hovězí maso v kořeněné směsi
80 min.

Ingredience
- 1kusOkurky nakládané
- 1kusCibule
- 4lžíceKečup
- 500gramůHovězí maso zadní
- 2kusyFeferony
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5lžičkaSůl
- 3lžíceOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
11 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na hranolky a smažíme za stálého míchání na oleji, až se šťáva vydusí. Zaprášíme moukou, přisypeme mletou papriku, znovu osmahneme a podlijeme trochou vody. Osolíme a dusíme do poloměkka.
- 2Potom k masu přidáme kečup, nadrobno pokrájené feferonky, pepř, dusíme do měkka.
- 3Do hotového pokrmu vmícháme na kostičky rozkrájenou okurku a jemně krájenou cibuli, ještě 5 minut podusíme.
- 4Podáváme s dušenou rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.