Hovězí maso v octě a oleji
20 min.

Ingredience
- 500mililitrůVývar z hovězích kostí
- 4lžíceOcet kvasný lihový
- 4lžíceOlej rostlinný
- 1lžícePetržel - nať
- 2kusyCibule
- 1kusOkurky nakládané
- 500gramůHovězí maso vařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
341 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
20 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Uvařené hovězí maso nakrájíme na plátky nebo na nudličky.
- 2Z vývaru, octa, oleje, oloupané, na kolečka nakrájené cibule a okurky nakrájené na nudličky připravíme marinádu.
- 3Nakrájené maso rozdělíme na talíře a zalijeme marinádou.
- 4Pokrm posypeme nasekanou petrželkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.