Hovězí maso v ostré směsi
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 200mililitrůVoda pitná
- 500gramůHovězí maso zadní
- 3lžíceOlej rostlinný
- 2kusyFeferony
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 4lžíceKečup
- 1kusOkurky nakládané
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
242 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
11 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na hranolky a za stálého míchání smažíme na oleji, až se šťáva vydusí. Zaprášíme moukou a mletou paprikou a znovu osmahneme. Podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme do poloměkka.
- 2Potom k masu přidáme kečup, očištěné, nasekané feferonky, opepříme a dusíme doměkka.
- 3Nakonec do pokrmu vmícháme na kostičky nakrájenou okurku a oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli. Vše podusíme ještě 5 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.