Hovězí maso v zelí

140 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
638 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
39 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso mírně naklepeme a nakrájíme na velké kostky. Vložíme do hrnce s horkou osolenou vodou, přidáme kmín, cibuli nakrájenou na nudličky a kyselé zelí. Vše vaříme asi 2 hodiny.
  • 2
    Ze sádla, nakrájené cibule a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vroucí vodou, přidáme utřený česnek, zelí a maso. Za občasného promíchání vše dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.