Hovězí maso zapečené s rajčaty a těstovinami

118 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
776 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
27 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
611 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme do vroucí vody a uvaříme doměkka. Měkké maso vyjmeme, vývar dáme stranou.
  • 2
    Uvařené maso osmažíme na oleji ze všech stran, vmícháme těstovinovou rýži, přilijeme 500 ml vývaru z masa a na mírném plameni dusíme. Po chvíli vmícháme nakrájená rajčata, šťávu, osolíme, opepříme a dobře promícháme.
  • 3
    Směs přeložíme do zapékací mísy, přelijeme 400 ml vývaru a v troubě předehřáté na 200°C pečeme zhruba 40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.