Hovězí masová směs s fazolemi

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
9 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme mleté maso a smažíme asi 10 minut. Ochutíme solí, pepřem, chilli kořením, česnekem, kmínem, přidáme lžíci mouky a smažíme další 3 minuty. Přilijeme rajčata i s nálevem, zakryjeme pokličkou, podusíme cca 20 minut, nakonec přimícháme scezené fazole, prohřejeme a odstavíme.
  • 2
    Hotovou směs rozdělíme na talířky a podáváme s topinkami, které jsme opekli nasucho v topinkovači.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.