Hovězí masová směs s fazolemi
50 min.
Ingredience
- 160gramůChléb toastový
- 15gramůOlej olivový
- 250gramůHovězí maso mleté
- 2gramyKmín drcený
- 3gramyChilli koření mleté
- 6gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 8gramůČesnek sušený
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 240gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 220gramůFazole červené sterilované
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
9 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme mleté maso a smažíme asi 10 minut. Ochutíme solí, pepřem, chilli kořením, česnekem, kmínem, přidáme lžíci mouky a smažíme další 3 minuty. Přilijeme rajčata i s nálevem, zakryjeme pokličkou, podusíme cca 20 minut, nakonec přimícháme scezené fazole, prohřejeme a odstavíme.
- 2Hotovou směs rozdělíme na talířky a podáváme s topinkami, které jsme opekli nasucho v topinkovači.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.