Hovězí minutkový guláš
50 min.
Ingredience
- 600gramůHovězí svíčková
- 40gramůSádlo syrové
- 4kusyCibule
- 2kusyPaprika červená
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 5kusůRajčata
- 100mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
7 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Maso odblaníme a nakrájíme na drobné kostičky. Rozehřejeme sádlo a pět minut na něm opékáme maso. Přidáme cibuli, podlijeme vodou a dusíme další 3 minuty.
- 2Papriku očistíme od jadérek, nakrájíme na kousky a přisypeme k masu. Ochutíme pepřem, solí a mletou paprikou dle vlastní chuti. Přiklopíme a necháme 15 minut vařit.
- 3Rajčata oloupeme a dužinu nakrájíme na větší kostičky, které přidáme k masu. Pořádně promícháme a vaříme dalších deset minut. Na závěr guláš dochutíme solí a pepřem dle vlastní chuti a můžeme ihned podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.