Hovězí na rajčatech
110 min.

Ingredience
- 50gramůCibule
- 200gramůHovězí maso zadní
- 20gramůOlej rostlinný
- 60gramůRajčata
- 1decilitrVíno bílé
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
13 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
825 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Zadní hovězí pokrájíme na nudličky. Rajčata nakrájíme na plátky a vložíme do většího rendlíku, v němž jsme na oleji zpěnili pokrájenou cibuli, přidáme maso, ochutíme pepřem, solí a pod pokličkou dusíme. Když je maso poloměkké, vlijeme víno a bez poklice necháme probublávat, dokud není maso měkké.
- 2Servírujeme s vařenými brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.