Hovězí na špejli se zeleninou a bramborami
60 min.
Ingredience
- 300gramůCibule
- 2lžíceOlej stolní
- 400gramůRajčata
- 400gramůPaprikové lusky čerstvé
- 200gramůBrambory
- 600gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
477 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
27 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kostky a osolíme.
- 2Očištěné papriky nakrájíme na větší kousky, cibuli, rajčata a brambory na silnější kousky. Na špejle nebo na jehly napichujeme střídavě maso, cibuli, papriky, rajčata a brambory. Osolíme a opékáme v troubě nebo na rožni. Maso často poléváme, dokud nezměkne.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 11. 9. 2015
Hovězí na špejli se zeleninou a bramborami
Hovězí na špejli se zeleninou a bramborami nás jako výsledný pokrm moc nenadchl. Maso mi bohužel moc nezměklo, takže se asi vrátíme k tradičnímu vepřovému a kuřecímu. Ale třeba další „kuchař“, který tento recept ukuchtí, si povede mnohem lépe 😉. Hovězí na špejli se zeleninou a bramborami jsme jedli jen já s manželem, malému synovi jsem pokrm raději nedávala (ten si pomlaskával nad vídeňským hovězím gulášem, který jsem stihla připravit 😋), protože jsem se bála, že by maso stejně nerozkousal. Chce to dělat asi při menší teplotě a hooooodně podlévat a polévat 😉.