Hovězí na špejli se zeleninou a bramborami

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
477 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
27 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kostky a osolíme.
  • 2
    Očištěné papriky nakrájíme na větší kousky, cibuli, rajčata a brambory na silnější kousky. Na špejle nebo na jehly napichujeme střídavě maso, cibuli, papriky, rajčata a brambory. Osolíme a opékáme v troubě nebo na rožni. Maso často poléváme, dokud nezměkne.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 11. 9. 2015
Hovězí na špejli se zeleninou a bramborami
Hovězí na špejli se zeleninou a bramborami nás jako výsledný pokrm moc nenadchl. Maso mi bohužel moc nezměklo, takže se asi vrátíme k tradičnímu vepřovému a kuřecímu. Ale třeba další „kuchař“, který tento recept ukuchtí, si povede mnohem lépe 😉. Hovězí na špejli se zeleninou a bramborami jsme jedli jen já s manželem, malému synovi jsem pokrm raději nedávala (ten si pomlaskával nad vídeňským hovězím gulášem, který jsem stihla připravit 😋), protože jsem se bála, že by maso stejně nerozkousal. Chce to dělat asi při menší teplotě a hooooodně podlévat a polévat 😉.