Hovězí na vietnamský způsob

20 min.
Vietnam

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
10 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
576 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené hovězí maso nakrájíme na kostky velké asi 1cm. Ochutíme je sójovou omáčkou, ústřicovou omáčkou, nadrceným čerstvým zázvorem a pepřem. Maso necháme marinovat si 30 minut.
  • 2
    Před podáváním osmahneme na pánvi potřené olejem rozmačkaný česnek. Když bude zlátnout, přidáme připravené maso a velmi zprudka restujeme za stálého míchání asi 10 vteřin. Maso by nemělo být příliš propečené.
  • 3
    Ozdobíme snítkami koriandru a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.