Hovězí na víně s brusinkami
80 min.
Ingredience
- 3kusyCibule
- 1kilogramHovězí maso zadní
- 2lžíceOlej olivový
- 250mililitrůVíno červené
- 3lžíceBrusinky
- 1špetkaPepř černý mletý
- 300gramůHovězí vývar základní
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
295 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
9 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Mouku ochutíme solí a pepřem a obalíme v ní plátky masa.
- 2Na rozpáleném oleji maso opečeme dohněda. Přemístíme na talíř a na oleji orestujeme na plátky nakrájenou cibuli. Vrátíme zpět maso, zalijeme vývarem a vínem, přivedeme k varu, zakryjeme, teplotu snížíme a dusíme dokud maso nezměkne. Cca 1hodinu.
- 3Poté přidáme brusinky a dochutíme. Ještě 5min povaříme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.