Hovězí na víně s brusinkami

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
295 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
9 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku ochutíme solí a pepřem a obalíme v ní plátky masa.
  • 2
    Na rozpáleném oleji maso opečeme dohněda. Přemístíme na talíř a na oleji orestujeme na plátky nakrájenou cibuli. Vrátíme zpět maso, zalijeme vývarem a vínem, přivedeme k varu, zakryjeme, teplotu snížíme a dusíme dokud maso nezměkne. Cca 1hodinu.
  • 3
    Poté přidáme brusinky a dochutíme. Ještě 5min povaříme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.