Hovězí na zázvoru
80 min.

Ingredience
- 20gramůCibule
- 200gramůHovězí maso zadní
- 1špetkaSůl
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1špetkaZázvor mletý
- 2stroužkyČesnek
- 0,5kusCitrony
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
13 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
493 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme a potřeme směsí utřeného česneku, zázvoru, papriky a citronové šťávy. Maso dáme dusit na zpěněnou cibuli.
- 2Měkké maso vyjmeme, vysmahneme šťávu, zaprášíme moukou, zředíme vývarem a povaříme.
- 3Do hotové omáčky můžeme přidat sladkou smetanu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.