Hovězí nádivka na ravioli

26 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
25 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
233 mg
Cukr
151 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dušené hovězí maso umeleme na strojku a vložíme do misky.
  • 2
    Špenátové listy přebereme, povadlé vyhodíme, ostatní spaříme horkou vodou a vložíme na pánev s rozehřátým máslem. Osolíme, opepříme a orestujeme asi minutu.
  • 3
    Špenát nakrájíme nadrobno a přisypeme do misky. Přidáme ještě žloutky a strouhaný sýr. Vše spolu dobře promícháme, až vznikne jednolité těsto. Je-li těsto příliš tuhé, naředíme ho trochou hovězího vývaru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.