Hovězí nádivka na ravioli
26 min.
Ingredience
- 60gramůŠpenát listový čerstvý
- 500gramůHovězí maso dušené
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 40gramůSýr Parmezán
- 50mililitrůHovězí vývar základní
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
25 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
233 mg
Cukr
151 mg
Postup přípravy
- 1Dušené hovězí maso umeleme na strojku a vložíme do misky.
- 2Špenátové listy přebereme, povadlé vyhodíme, ostatní spaříme horkou vodou a vložíme na pánev s rozehřátým máslem. Osolíme, opepříme a orestujeme asi minutu.
- 3Špenát nakrájíme nadrobno a přisypeme do misky. Přidáme ještě žloutky a strouhaný sýr. Vše spolu dobře promícháme, až vznikne jednolité těsto. Je-li těsto příliš tuhé, naředíme ho trochou hovězího vývaru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.