Hovězí nudličky s křehkým těstem
30 min.
Ingredience
- 400gramůLinecké (křehké) těsto
- 1kusVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200gramůTelecí ledviny
- 400gramůHovězí maso zadní
- 1lžíceOmáčka sójová
- 50mililitrůVíno červené
- 4lžíceOlej slunečnicový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
611 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
14 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
20 mg
Cukr
189 mg
Postup přípravy
- 1Křehké těsto rozválíme do podoby pizzy a lehce nařízneme na osminky. V misce si vidličkou rozšleháme 1 vejce, kterým následně potřeme těsto. Rozehřejeme si troubu na 200°C a dáme těsto na 15 minut péct.
- 2Mezitím si na pánvi rozpálíme olej a na nudličky pokrájené maso dáme na 5 minut osmahnout spolu s nakrájenou ledvinou. Poté přidáme do pánve víno a sójovou omáčku. Důkladně promícháme a dochutíme solí s pepřem.
- 3Maso rozdělíme na talíře, přiložíme 2 kousky pečeného těsta a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.