Hovězí pečeně s rajčatovou omáčkou

80 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
655 kcal
Bílkoviny
84 g
Tuky
17 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
659 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso potřeme olejem, osolíme, opepříme a posypeme sekaným tymiánem. Pečeme při 230 °C 15 minut, poté snížíme teplotu na 180 °C a pečeme dalších 45 minut.
  • 2
    Pečeni vyjmeme z trouby a zakryjeme alobalem. Do pekáče přilijeme vývar, přidáme pokrájená rajčata a vaříme 5 minut. Poté osolíme, opepříme a přimícháme máslo.
  • 3
    Plátky masa servírujeme s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.