Hovězí pečínka v aspiku

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
18 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
297 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme a prošpikujeme na klínky nakrájenou slaninou. V pánvi rozpálíme trošku oleje a maso zprudka krátce orestujeme.
  • 2
    Poté přemístíme do pekáčku, do kterého jsme dali zbytek oleje a najemno nasekanou cibuli. Ochutíme solí, pepřem a pečeme asi hodinu při teplotě 180C.
  • 3
    Mezitím připravíme želatinu podle návodu na obalu. Část si odložíme na potření, zbytek necháme ztuhnout v misce.
  • 4
    Vychladlé maso nakrájíme na tenké plátky, jako celek přelijeme želatinou a podáváme dozdobené kousky ztuhlého aspiku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.