Hovězí placičky s hořčicí

35 min.
Slovensko

Ingredience

    • 400gramůHovězí maso mleté
    • 70mililitrůVoda pitná
    • 8gramůSůl
    • 3gramyPepř černý mletý
    • 100gramůMouka pšeničná hladká
    • 40gramůHořčice
    • 120gramůChléb konzumní
    • 40gramůOlej rostlinný
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
15 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
199 mg
Cukr
800 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy vložíme hovězí mleté maso, osolíme, opepříme a přilijeme vodu. Metlou rozšleháme, aby se maso s vodou rovnoměrně spojilo. Zasypeme moukou, vypracujeme hladké masové těsto. Z těsta tvoříme placičky, které ještě dlaní rozmáčkneme a smažíme z obou stran v rozpáleném oleji do zlatova.
  • 2
    Každou placičku potřeme hořčicí, položíme na krajíc chleba a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.