Hovězí plátek se sýrovým sněhem

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
15 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
220 mg
Cukr
188 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme a nasucho opečeme. Podlijeme a dusíme doměkka.
  • 2
    Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme. Nakonec přidáme kousek másla.
  • 3
    Vychladlé plátky vložíme do vymazaného pekáčku a navršíme na ně pevný sníh z bílků smíchaný s nastrouhaným sýrem.
  • 4
    Dáme zapéci do trouby. Při podávání posypeme pokrm nasekanou pažitkou a přidáme šťávu z masa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.