Hovězí plátky grilované

14 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
47 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso ze svíčkové nakrájíme na slabé plátky, rajčata nakrájíme na kostičky, žampiony na tenké plátečky, kuličky hroznového vína rozkrojíme napůl a vydlabeme semínka. Do misky nalijeme omáčku teriyaki, opepříme, přiložíme plátky masa a necháme marinovat aspoň 4 hodiny.
  • 2
    Marinované maso rozdělíme do dvou malých zapékacích misek, obložíme žampiony, rajčaty, hroznovým vínem, kuličkami rybízu, malými nakládanými cibulkami, malými vařenými brambůrky, misky vložíme pod gril a krátce zapečeme. Servírujeme přímo v miskách.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.