Hovězí plátky s červenou řepou
25 min.
Ingredience
- 600gramůHovězí maso přední
- 2špetkyZázvor
- 100gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 400gramůČervená řepa sterilovaná
- 50gramůMáslo čerstvé
- 50mililitrůOlej olivový extra panenský
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaOregano
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
393 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
23 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Omyté, na plátky rozkrájené maso posypeme zázvorem, pepřem a solí. Jemně obalíme ve hladké mouce a zprudka po obou stranách opečeme v pánvi na rozpáleném másle.
- 2Opečené plátky poklademe na jednotlivé talíře. Vedle naaranžujeme na kolečka pokrájenou červenou řepu. Pokapeme olejem, posypeme oreganem a připravené jídlo podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.