Hovězí plátky s křenem

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
21 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
516 mg
Vápník
37 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí plátky nakrájené z kýty (nebo zadního hovězího) naklepeme, osolíme a opepříme.
  • 2
    V kastrolu na rozpáleném oleji maso po obou stranách zprudka opečeme. Zakápneme sójovou omáčkou, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
  • 3
    Potom omáčku zaprášíme hladkou moukou a chvíli povaříme.
  • 4
    Na talířích plátky masa posypeme nastrouhaným čerstvým křenem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.