Hovězí plátky s mrkvovým pyré

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
239 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
13 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme je, nasucho opečeme, podlijeme a dusíme.
  • 2
    Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozředěnou vodou, povaříme a nakonec přidáme kousek másla.
  • 3
    Zvlášť udusíme očištěnou, nakrájenou mrkev. Měkkou ji prolisujeme nebo umixujeme a navršíme na hotové plátky.
  • 4
    Pokrm zdobíme kostičkou másla obalenou v sekané petrželce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.