Hovězí plátky se sýrem

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
422 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
31 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, opepříme a poprášíme moukou.
  • 2
    V kastrole vyškvaříme jemně nakrájenou slaninu, přidáme máslo a připravené plátky. Krátce je opečeme po obou stranách a mírně podlité dusíme doměkka. Maso obrátíme, přidáme nakrájená, oloupaná rajčata a dusíme doměkka.
  • 3
    Nakonec přidáme smetanu smíchanou se lžičkou mouky, promícháme a každý plátek posypeme strouhaným sýrem. Dáme zapéci.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.