Hovězí plátky se sýrovým sněhem

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
195 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
7 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
263 mg
Cukr
284 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso osolíme a nasucho opečeme. Podlijeme vývarem (nebo vodou) a dusíme doměkka.
  • 2
    Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou, zředíme, povaříme a nakonec přidáme kousek másla.
  • 3
    Vychladlé maso nakrájíme na plátky, vložíme do vymazaného pekáče a na každý plátek navršíme pevný sníh z bílků smíchaný s nastrouhaným sýrem. Dáme do trouby zapéci.
  • 4
    Při podávání posypeme pokrm nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.