Hovězí plec s tuňákem

145 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
501 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
22 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce vložíme cibuli nakrájenou na plátky, řapíkatý celer nakrájený na kousky, několik lístků šalvěje a bobkové listy. Zalijeme olejem a na středním ohni 4-5min zpěníme. Poté vložíme maso a zprudka jej z každé strany cca 4min opečeme. Přidáme kapary, tuňáka, podlijeme octem, vínem a ochutíme solí.
  • 2
    Teplotu snížíme na minimum, zakryjeme a dusíme cca 2hodiny.
  • 3
    Maso vyjmeme, zabalíme do alobalu a uchováváme teplé.
  • 4
    Ze šťávy vyjmeme koření a propasírujeme. Maso podáváme nakrájené na plátky, přelité horkou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.