Hovězí polévka s rozšlehaným vejcem
15 min.
Ingredience
- 1litrHovězí vývar základní
- 2lžíceVoda pitná
- 1špetkaSůl
- 1špetkaMuškátový oříšek
- 2lžícePetržel - nať
- 2kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
73 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
3 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
100 mg
Cukr
245 mg
Postup přípravy
- 1Vejce rozšleháme s vodou, přidáme špetku muškátového oříšku a špetku soli.
- 2Vývar přivedeme k varu a za stálého míchání metlou do něj pomalu vlijeme rozšlehaná vejce.
- 3Dobře povaříme, nalijeme do talířů a bohatě posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.