Hovězí polévka se zavářkovými těstovinami
20 min.
Ingredience
- 2kusyPaprika sterilovaná
- 1200mililitrůHovězí vývar základní
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 75gramůTěstoviny konzumní
- 100gramůSýr Parmezán
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
7 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
200 mg
Postup přípravy
- 1Ve větším hrnci uvedeme do varu hovězí vývar. Osolíme, opepříme a poté vložíme sušené zavářkové těstoviny. Důkladně zamícháme a uvedeme opět do varu.
- 2Při snížené teplotě vaříme, až jsou těstoviny hotové, tj. 7-8 minut. Během varu často mícháme, aby se těstoviny neslepily.
- 3Nakládané papriky necháme okapat a nakrájíme na drobné kostičky, které rozdělíme do čtyř talířů a zalijeme dochucenou polévkou. Parmazán nakrouhaný na jemné hoblinky podáváme zvlášť.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.