Hovězí ragú se smetanou
80 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
- 200gramůHovězí maso zadní
- 40gramůRajčata
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 2lžíceZakysaná smetana
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
226 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
14 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
515 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli a rozetřený česnek.
- 2Přidáme omyté, na kousky nakrájené maso, osolíme, opečeme, podlijeme vývarem z kostí a dusíme.
- 3K poloměkkému masu přidáme omytá, nakrájená rajčata a dodusíme.
- 4Nakonec pokrm zahustíme rozšlehanou kyselou smetanou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.