Hovězí řízky dušené se slaninou a cibulí

92 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
420 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
27 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
535 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso rozkrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce, kterou jsme rozmíchali s mletou paprikou. Slaninu nakrájíme na nudličky, cibuli pokrájíme nadrobno.
  • 2
    Maso z obou stran usmažíme na sádle do zlatova. Usmažené maso vyjmeme a držíme v teple. Do výpeku vložíme slaninu i cibuli a osmažíme. Poté zředíme vývarem, vložíme zpět řízky a na mírném plameni dusíme, až je maso měkké. Podle potřeby přilijeme vroucí vodu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.