Hovězí řízky s houbami

105 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
539 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
31 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso nakrájíme na plátky, cibuli nadrobno a houby na plátečky.
  • 2
    Maso naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka osmažíme v pánvi na rozpáleném oleji. Řízky vyndáme, vyskládáme do pekáčku, na olej v pánvi nasypeme cibuli s houbami, okmínujeme a podusíme. Když se voda z hub odpaří, zaprášíme moukou, osmahneme a přilijeme do pekáčku. Pekáček vložíme do vyhřáté trouby a pečeme doměkka. Podle potřeby podléváme vodou.
  • 3
    Podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.