Hovězí řízky z mletého masa s fazolemi

23 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
15 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
937 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zadní hovězí maso umeleme na masovém strojku, vložíme do misky, přidáme menší vejce (nebo půlku většího), přisypeme mouku, sůl, pepř a vypracujeme hladké těsto. Z něj vytvarujeme dva řízky, vložíme je do pánve s rozpáleným olejem a restujeme zvolna z obou stan do zlatova, z každé strany přibližně 4 minuty.
  • 2
    K řízkům přilijeme konzervu fazolí v chilli omáčce, prohřejeme a odstavíme.
  • 3
    Hovězí řízky upravíme na talíře a doplníme teplými fazolemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.