Hovězí řízky z mletého masa s fazolemi
23 min.

Ingredience
- 200gramůHovězí maso zadní
- 1kusVejce slepičí
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 6gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 10gramůOlej olivový
- 120gramůFazole bílé v chilli omáčce
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
15 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
937 mg
Postup přípravy
- 1Zadní hovězí maso umeleme na masovém strojku, vložíme do misky, přidáme menší vejce (nebo půlku většího), přisypeme mouku, sůl, pepř a vypracujeme hladké těsto. Z něj vytvarujeme dva řízky, vložíme je do pánve s rozpáleným olejem a restujeme zvolna z obou stan do zlatova, z každé strany přibližně 4 minuty.
- 2K řízkům přilijeme konzervu fazolí v chilli omáčce, prohřejeme a odstavíme.
- 3Hovězí řízky upravíme na talíře a doplníme teplými fazolemi.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.