Hovězí rolky na smetaně

210 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1265 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
110 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso umyjeme, nakrájíme na větší plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí. Na každý plátek masa dáme na pásky nakrájené uzené, slaninu, jeden pásek cibule, papriky, zasypeme sterilizovaným hráškem a zabalíme do rolky, které svážeme nití, aby po dobu pečení zůstaly celé.
  • 2
    V hrnci rozpálíme olej, na něm osmahneme dozlatova cibuli, přidáme rolky, zprudka je osmažíme. Opatrně zalijeme vývarem, přikryjeme poklicí, necháme dusit asi 40 minut. Po dobu dušení dáváme pozor, aby se nepřipálily na dno hrnce.
  • 3
    Přeložíme rolky z hrnce na pekáč a v troubě je za častého polévání dopečeme dalších 120 minut. Nakonec je posypeme majoránkou a zalijeme smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.