Hovězí roštěná
70 min.
Ingredience
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 4lžíceOlej stolní
- 1lžíceHořčice Dijonská
- 200mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 2kusyCibule
- 1lžíceHořčice
- 20dekagramůSlanina vepřová
- 5plátkůHovězí roštěnka níz. peč.
- 1lžičkaSůl
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
29 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
763 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Naklepeme a nařízneme plátky hovězí roštěnky, osolíme, potřeme hořčicemi a paprikou.
- 2Oloupanou a nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, až zesklovatí vložíme roštěnky. Necháme je zatáhnout, podlijeme vodou a dusíme 45 min.
- 3Měkké maso vyndáme, do směsi nalijeme smetanu a rozmixujeme.
- 4Maso vložíme do omáčky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.