Hovězí roštěná pečená

60 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
713 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
37 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
133 mg
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na malé hranolky a roštěnou vcelku prošpikujeme.
  • 2
    Hovězí roštěnou vcelku osolíme, opepříme, vložíme do pánve na rozpálený olej a ze všech stran zprudka osmažíme. Přendáme do pekáčku, podlijeme vývarem, vložíme do trouby a pečeme asi 40 minut.
  • 3
    Maso vyndáme, nakrájíme na plátky, šťávu zjemníme máslem, podle potřeby naředíme vývarem, dochutíme solí, pepřem, provaříme a odstavíme.
  • 4
    Vhodnou přílohou je bramborový knedlík.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.