Hovězí roštěná v pivu

31 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
670 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
37 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Roštěnou nakrájíme na silnější plátky, omyjeme a osušíme. Do mísy nalijeme pivo, worcester, olej, přisypeme cukr, promícháme, až se cukr zcela rozpustí. Přidáme prolisovaný česnek, opepříme drceným pepřem a znovu promícháme. K marinádě přiložíme maso, dobře v marinádě obalíme a necháme 1 hodinu marinovat.
  • 2
    Částečně okapané plátky masa položíme na silně rozpálený gril a zprudka opékáme z obou stran asi po 3 minutách. Roštěná se musí grilovat rychle, jinak tvrdne.
  • 3
    Maso rozdělíme na talíře, doplníme bagetkou a podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.