Hovězí roštěnky na česneku a zázvoru

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
464 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
35 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
345 mg
Cukr
126 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Stroužky česneku oloupeme, prolisujeme a utřeme se solí.
  • 2
    Hovězí roštěnky omyjeme studenou vodou, osušíme, z obou stran je naklepeme, potřeme utřeným česnekem, posypeme zázvorem a obalíme v mouce.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme olej, maso po obou stranách prudce opečeme, pak podlijeme vodou a přikryté dusíme, až je měkké. Potom šťávu chvíli vaříme a nakonec ji zjemníme přimícháním másla.
  • 4
    Roštěnky na servírovacích talířích přelijeme hustou šťávou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.