Hovězí s hříbky a pórkem

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
184 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
5 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso omyjeme, osušíme a pokrájíme na kostky velké přibližně 2x2 cm. Očištěnou lahůdkovou cibulku s mladým pórkem nakrájíme na kolečka. Očištěné a omyté hříbky pokrájíme na plátky. Cherry rajčátka omyjeme a přepůlíme.
  • 2
    V kastrólu zpěníme cibulku, přidáme k ní maso a společně smažíme do doby, až se z masa zredukuje šťáva. Pak maso osolíme, posypeme kmínem, pepřem, mletou paprikou, maso podlijeme vodou a pod poklicí ho budeme pomalu dusit doměkka 35 minut. K masu pak přidáme pokrájené hříbky, dále necháme maso s houbami dusit 30 minut. Nakonec přidáme pórek, rajčata, směs dochutíme lžičkou hořčice, podle chuti dosolíme a dusíme dalších 10 minut.
  • 3
    Hovězí maso s hříbky a pórkem hned podáváme. Dobrou chuť.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.