Hovězí s jalovcem na pivu

145 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2067 kcal
Bílkoviny
195 g
Tuky
83 g
Sacharidy
108 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, maso osolíme, opepříme a protáhneme slaninou nakrájenou na proužky, tvrdý chleba nastrouháme, jalovec rozdrtíme.
  • 2
    V pekáči na oleji ze všech stran osmažíme maso, až zhnědne, poté ho vyjmeme na talíř. V oleji zpěníme cibuli, vmícháme hořčici s pivem a jalovec. Vložíme zpět maso a pod poklicí pečeme v předehřáté troubě. Maso občas obrátíme a přelijeme výpekem, je-li třeba, podlijeme vroucí vodou.
  • 3
    Měkké maso vyjmeme a držíme v teple. Do vypečené šťávy zašleháme ustrouhaný chleba a provaříme. Zahuštěnou šťávu přecedíme a přelijeme jí maso, které jsme nakrájeli na plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.