Hovězí s kajenskými chipsy

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
905 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
45 g
Sacharidy
92 g
Vláknina
16 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bramboru nakrájíme na tenké plátky (dobře to jde škrabkou na brambory). Dáme ji na plech vyložený pečícím papírem a posypeme kajenským pepřem a solí. Pečeme 20-25 minut dozlatova a dokřupava na 200 °C. Na pět minut přidáme hovězí maso nakrájené na tenké plátky.
  • 2
    Smícháme majonézu, nasekané listy šalvěje a hořčici. Osolíme. Tímto potřeme dva plátky chleba. Na jeden z těchto plátků navršíme ředkvičky a avokádo - vše nakrájené na plátky. Na tento plátek dáme druhý pomazaný plátek, a na ten dáme opečené hovězí maso. Osolíme ho. Přidáme několik listů salátů. Přiklopíme posledním plátkem chleba.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.