Hovězí s kajenskými chipsy
35 min.
Ingredience
- 1kusBrambory rané
- 1lžíceMajonéza
- 1lžičkaŠalvěj čerstvá
- 1lžičkaDijonská hořčice
- 2kusyŘedkvička
- 0,5kusAvokádo
- 100gramůHovězí maso zadní
- 1lžičkaSůl
- 1kussalát little gem
- 3plátkyChléb toastový
- 2lžičkyOlej olivový extra panenský
- 1špetkaPepř cayenský
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
905 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
45 g
Sacharidy
92 g
Vláknina
16 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Bramboru nakrájíme na tenké plátky (dobře to jde škrabkou na brambory). Dáme ji na plech vyložený pečícím papírem a posypeme kajenským pepřem a solí. Pečeme 20-25 minut dozlatova a dokřupava na 200 °C. Na pět minut přidáme hovězí maso nakrájené na tenké plátky.
- 2Smícháme majonézu, nasekané listy šalvěje a hořčici. Osolíme. Tímto potřeme dva plátky chleba. Na jeden z těchto plátků navršíme ředkvičky a avokádo - vše nakrájené na plátky. Na tento plátek dáme druhý pomazaný plátek, a na ten dáme opečené hovězí maso. Osolíme ho. Přidáme několik listů salátů. Přiklopíme posledním plátkem chleba.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.