Hovězí salát na kayenský způsob s dresinkem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
11 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí roštěnou posypeme kajenským pepřem (nebo kayenským kořením) a na grilu opékáme z obou stran 4 minuty (i déle, pokud má být maso propečenější).
  • 2
    Očištěnou, na kostky nakrájenou červenou cibuli, červenou a žlutou papriku a plátky cukety smícháme s olivovým olejem, solí, pepřem, za občasného přetočení 8 minut opékáme.
  • 3
    Na dresink smícháme smetanu, majonézu, dijonskou hořčici, orientální koření, červený vinný ocet a citronovou šťávu.
  • 4
    Opečené maso nakrájené na tenké plátky, opečenou zeleninu a čerstvý salát smícháme, přelijeme dresinkem a opět dobře promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.