Hovězí šašlik

50 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
868 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
74 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
458 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na tenké plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. V misce z vody, části oleje a octa smícháme marinádu. Hovězí maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky a naklepeme, vložíme do mísy, opepříme, osolíme, posypeme paprikou, přidáme koriandr a nakrájenou cibuli, vše důkladně promícháme. Potom ještě k masu přilijeme marinádu, vše znovu promícháme a necháme v chladnu odležet.
  • 2
    Marinované kousky masa napichujeme na grilovací jehly nebo dřevěné špejle a prokládáme je plátky slaniny.
  • 3
    Ve velké pánvi rozehřejeme olej a na něm špízy opečeme prudce ze všech stran, pak podlijeme vývarem a krátce podusíme.
  • 4
    Podáváme s chlebem, rajčaty a okurkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.