Hovězí se sýrem po řeznicku
75 min.
Ingredience
- 1kilogramHovězí svíčková
- 600gramůRajčata
- 300gramůSýr Čedar
- 1decilitrOlej olivový
- 8gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 50gramůBazalka
- 6decilitrůVoda pitná
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
706 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
40 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Hovězí plátky naklepeme, nasolíme, opepříme, rozložíme na dno vymazaného pekáčku. Posypeme nasekanou bazalkou a strouhaným sýrem. Omytá rajčata nakrájíme na plátky a poklademe na nastrouhaný sýr po celé ploše pekáčku. Zalijeme olivovým olejem, zakryjeme alobalem a dáme péct do středně vyhřáté trouby. Pečeme asi 30 minut, dokud maso není měkké, v průběhu pečení podléváme teplou vodou po lžících.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.