Hovězí smažené po paštunsku
150 min.
Ingredience
- 750gramůHovězí maso zadní
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1kusCibule
- 1lžičkaZázvor mletý
- 1kusChilli paprička
- 2kusyMrkev kořen
- 1kusPaprika zelená
- 1lžičkaGaram masala
- 1lžíceSezam - semena
- 1lžičkaPískavice řecké seno
- 1lžičkaHořčičné semínko
- 1lžičkaSkořice mletá
- 1lžičkaKmín mletý
- 1stroužekČesnek
- 1,5decilitryJogurt nízkotučný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
369 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
14 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1V misce smícháme hořčičná semínka, skořici, kmín, česnek, bílý jogurt a pískavici řecké seno. Vmícháme pokrájené hovězí maso a necháme dvě hodiny marinovat.
- 2Ve woku rozehřejeme olej a osmahneme pokrájenou cibuli, vmícháme zázvor, chilli, pokrájenou papriku, mrkev a minutu smažíme. Přidáme garam masalu a hovězí s marinádou a smažíme 10 minut, dokud není maso měkké.
- 3Přidáme opražená sezamová semínka a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.