Hovězí špička
30 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 350gramůZelenina kořenová
- 1špetkaSůl
- 1špetkaNové koření celé
- 400gramůHovězí maso zadní
- 1kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
157 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
5 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Do horké vody vložíme maso, ve které jsme uvařili kořenovou zeleninu spolu s kořením, solí a pepřem.
- 2Maso nakrájíme přes vlákno na plátky a podlijeme trochou vývaru, ve kterém se vařilo.
- 3Obložíme různými druhy zeleniny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.