Hovězí steak na hořčici

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
761 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
32 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme olivový olej s hořčicí a prolisujeme do směsi stroužek česneku. Pořádně promícháme a směsí potřeme plátky masa. Necháme 30 minut odležet.
  • 2
    Mezitím si nadrobno nakrájíme cibuli a osmažíme ji dozlatova na pánvi. Poté k cibuli přidáme víno, tymián a prolisujeme stroužek česneku.
  • 3
    Rošt grilu potřeme olejem a dáme grilovat maso při střední teplotě cca na 15 minut. V průběhu grilování potíráme vinnou směsí, z které dáme stranou cibuli.
  • 4
    Hotový steak podáváme s bramborovou kaší a posypeme cibulkou z vinné marinády.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.