Hovězí steak s cibulovými kroužky

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
981 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
77 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso nakrájíme na 4 silnější plátky, trochu je naklepeme, osolíme, posypeme steakovým kořením. Na pánvi rozpálíme máslo a steaky na něm z obou stran smažíme. Hotové steaky vyjmeme z pánve a udržujeme v teple. Cibuli očistíme, nakrájíme na kolečka, která následně obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozpálíme 150 ml slunečnicového oleje a cibulové kroužky na něm smažíme dozlatova. Poté je osolíme. Na připravené talíře servírujeme steaky a zdobíme je cibulovými kroužky a najemno nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.