Hovězí steak s rajčatovou omáčkou

75 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
384 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
10 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve si připravíme omáčku. Rajčata spaříme v horké vodě a nadrobno nakrájíme. K rajčatům přidáme 1/2 olivového oleje, rajčatovou štávu, najemno nasekanou cibuli, křenovou omáčku, petržel a černý pepř. Promícháme, přiklopíme a necháme 1 hodinu odstát. Předehřejeme gril na střední teplotu. Pepř rozdrtíme v hmoždíři. Maso pokapeme zbylým olejem a posypeme drceným pepřem.
  • 2
    Maso vložíme na gril a opékáme 4-5 minut z každé strany. Propečeme dle chuti a podáváme s rajčatovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.