Hovězí steak se špenátovo-bazalkovou salsou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1958 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
188 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
594 mg
Cukr
123 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V malé misce smícháme hořčici, zamícháme do ní olivový olej a přendáme do mixéru. Do mixéru nakonec přidáme špenátové listy, listy bazalky, kapary a česnek. Vše důkladně umixujeme na pyré. Osolíme a opepříme.
  • 2
    Hovězí svíčkovou nakrájíme na 4 plátky, jemně je naklepeme, osolíme a posypeme steakovým kořením. Lehce potřeme olivovým olejem.
  • 3
    Grilovací pánev rozpálíme a steaky na něm grilujeme.
  • 4
    Steaky servírujeme na připravené talíře a na povrchu potřeme špenátovo-bazalkovou salsou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.